Dobrý den. Můžete mi poradit, kde mohu vyplnit údaje pro svatební web? Moc se mi líbí a ráda bych ho měla celý kompletně vyplněný i se seznamem darů, aby si moji svatební hosté mohli dary vybírat a já se na ně tak už tešit :) ... Děkuji za odpověď
Dobrý den. Můžete mi poradit, kde mohu vyplnit údaje pro svatební web? Moc se mi líbí a ráda bych ho měla celý kompletně vyplněný i se seznamem darů, aby si moji svatební hosté mohli dary vybírat a já se na ně tak už tešit :) ... Děkuji za odpověď
Přeji dobrý den.
Vyplnění informací je velice jednoduché. Vedle Vaší profilové fotografie se nachází políčko "Nastavení profilu" které Vás přesměruje do sekcí nastavení. V sekci "Informace o svatbě" vyplníte údaje a ty se poté budou generovat do Vašeho svatebního webu i svatebních novin. V sekci "Svatební dary" můžete přidávat libovolné dary, přidělovat k nim odkazy na Eshop, aby svatebčané měli snadnější vyhledávání a vybrali právě ten dar, který jste si vybrala. Doporučujeme dary opatřit heslem, aby jej využili jen ti, kterým dáte heslo ( jen Vaší svatebčané) .
Doufáme, že jsme Vám tim pomohli. :)
Mějte pěkný den.
S pozdravem tým Časnasvatbu.cz